Welkom in ons chalet!

Ons chalet ligt in de uitlopers van de Larzac, 6 km van Lunas, 20 km van Lodève en de A75 en een uur van Montpellier en Béziers.
Dit is de regio van de thermale bronnen (Lamalou les Bains en Avène) en de pelgrimsroute van St. Jacques de Compostella.

Gites des libellules -

Geïsoleerd gelegen, in het midden van de vallei van de Gravezon, vindt u de « gîte des libellules », een houten constructie met een oppervlakte van 70 m2. Beneden langs de gîte stroomt een riviertje met helder en zuiver water, waarin de “bron van de libellen”  uitmondt.

Gites des libellules - Photo aérienne

Rondom de gîte ziet u de woeste bergen die uitnodigen tot spiritualiteit: het Tibetaanse boeddhistisch Centrum Lerab Ling, een grieks-orthodoxe gemeenschap en de ”Communauté de l’arche”, een vredesgemeenschap, zijn binnen een omtrek van 5 km te vinden.

Graveson

Voettochten, tochten per mountainbike, te paard of per ezel? Er zijn mogelijkheden te over! De  waterliefhebber is in 10 minuten in het zwembad in Lunas, “la base de loisirs”, in een half uur bij het meer van Salagou of in een uur bij de Middellandse zee.

Retour vers le haut